avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general prototipuri
Discuție deschisă în Contabilitate în general

prototipuri

va rog tare mult sa imi spuneti cum inregistrez un prototip (model) de produs finit?lucrez la o firma care produce scaune,barci cazi,etc ...din fibra de sticla si ptr.producerea acestora sunt necesare construirea de modele dupa care se trece la executarea produsului finit.aceste modele ramin in stoc ptr.producerea in serie si a altor produse ptr.care noi avem comenzi,si nu stiu in care cont ramin stocate si ce articol sa intocmesc.multumesc.

Alte discuții în legătură

Contabilitate stocuri pitirut pitirut va rog tare mult sa imi spuneti cum inregistrez un prototip (model) de produs finit?lucrez la o firma care produce scaune,barci cazi,etc ...din fibra de ... (vezi toată discuția)
Ajutor pitirut pitirut Rog un coleg de breasla cu experienta sa ma ajute in urmatoarea problema:la o firma care produce obiecte sanitare,barci,etc din fibra de sticla se creaza ... (vezi toată discuția)
Completare registru inventar i.i. isa1980ro isa1980ro Buna ziua! Detin o I.I. cu obiect principal de activ :3213, Confectionarea imitatiilor de bijuterii si a articolelor asemanatoare, si coduri secundare: ... (vezi toată discuția)