avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua

dc am avut pe cineva angajat pe determinata (3 luni), ii mai pot prelungi cu 20 de luni? cu totul sunt 23 de luni? se incadreaza in acel termen de 24.e vreo problema?
Cel mai recent răspuns: maiamaria , utilizator 07:31, 18 August 2010
Cititi va rog Art.80-86 din Codul Muncii.
Contractul individual de muncă pe durată determinată nu poate fi încheiat pe o perioadă mai mare de 24 de luni si mai mult de 3 ori consecutiv.
În cazul în care contractul individual de muncă pe durată determinată este încheiat pentru a înlocui un salariat al cărui contract individual de muncă este suspendat, durata contractului va expira la momentul încetării motivelor ce au determinat suspendarea contractului individual de muncă al salariatului titular.
maiamaria a scris:

dc am avut pe cineva angajat pe determinata (3 luni), ii mai pot prelungi cu 20 de luni? cu totul sunt 23 de luni? se incadreaza in acel termen de 24.e vreo problema?

Nu este nicio problema .. durata c.i.m. se incadreaza in durata maxima prevazuta de Codul muncii pentru a se incheia un astfel de c.i.m.
multumesc mult pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca pe durata determinata iozefinap iozefinap Buna seara Pe data de 04 septembrie 2009 m-am angajat cu contract de munca pe durata determinata , contractul fiind pe 4 luni.Pe data de 04.01.2010 contractul ... (vezi toată discuția)
Act aditional pe durata determinata? corina.trandafir corina.trandafir Buna ziua am o angajata cu contract pe durata determinata .Inainte de expirarea perioadei i s-a intocmit un act aditional de prelungire pe inca o perioada, ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata ContSters81099 ContSters81099 Buna ziua, Care este perioada maxima pe care se poate incheia un contract de munca pe perioada determinata? Multumesc (vezi toată discuția)