hornea alina a scris:
Cu siguranta altul ar fi fost mesajul dvs. daca ...
Dupa ani intregi de tratament, dupa mult chin, sotia dvs. abia ar fi ramas insarcinata. 9 luni ati fi stat cu sufletul la gura sa nu piarda sarcina, din luna a cincea nu s-ar mai fi dat jos din pat si in sfarsit...sunteti tatic.
In calitate de proaspat tatic..v-ati fi dus dimineata increzator sa va luati sotia si copilul si sa-i aduceti acasa, unde pregatiseti o camera frumoasa, cu patut, cu hainute, jucarii, etc. si in locul lor un medic (sau poate altcineva) v-ar fi spus in fuga ca din cauza unui incendiu, copilul dvs. a murit.
Oare n-ati fi vrut ca cine se face raspunzator de aceasta sa fie tras la raspundere?
Mi-e greu sa cred ca la momentul izbucnirii incendiului...nu s-a gasit nimeni sa salveze acele suflete nevinovate. Insa ce-au facut? Au fugit de-au mancat norii sa scape ei intai.
Personal pentru asta ii condamn eu. Indiferent ce va hotari instanta de judecata pe acei micuti nu-i mai invie nimeni.Nici nu poti aprecia cat valoreaza viata unui bebelus...nimeni nu poate... in afara lui Dumnezeu.Povara cu care va trebui insa sa traiasca acel personal, va fi in suflet.Daca au...daca exista asa ceva...
A fost un accident nefericit...asa este...insa eu consider ca putea fi evitata aceasta nenorocire.
Condoleante familiilor care au trecut intr-o clipa de la extaz...la agonie.
Daca ati fi citit cu putina atentie mesajul meu ati fi observat ca am mentionat ca probabil as fi avut o alta opinie daca as fi fost implicat direct in eveniment.
Bebelusii vor fi inmormantati si din pacate din tragedia lor si a famillilor lor se va naste un nou spectacol televizat.
Biserica este ipocrita.
Sa va aduc aminte un eveniment recent - Madalina Manole - sinucisa. Parca nici in acest caz nu se inmormanta crestineste. Si totusi, s-a intamplat.
Neglijenta angajatilor spitalului - si asta este discutabila.
Depinde de numarul de persoane care erau in acea tura si ce trebuiau sa faca.
O explozie este totusi o explozie.
Nu vreau sa le iau apararea dar trebuie o atitudine cat mai obiectiva.
Condamnarea unor persoane pentru ceea ce s-a intamplat acolo nu poate fi decat o solutie de moment.
Avem un spital - avem o instalatie electrica ce poate produce scurt circuite - avem un potential de incendiu - unde este sistemul automat de stingere a incendiilor?
Sa va mai dau un indiciu - care este criteriul principal in atribuirea licitatiilor publice - "pretul cel mai mic".
Asta spune multe despre noi si despre Romania.
Oare nu ne-am invatat nici pana acum ca "ieftin si bun" este o utopie??
Se pare ca nu!?!