avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Incendiul de la maternitatea Giulesti - o chestiune de ...
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Incendiul de la maternitatea Giulesti - o chestiune de sistem sau o chestiune de mentalitate?

Ne-am ingrozit cu totii la ceea ce am vazut aseara la televizor.
Au aparut si comentariile...inevitabil.
Unii dadeau vina pe sistemul subfinantat, aduceau in discutie si scaderea salariilor din sistemul de sanatate, faptul ca presedintele sau ministrul muncii nu considera o problema ca medicii pleaca "pe capete" in alta parte sa-si faca meseria pe bani mai multi. Acestea au fost cele mai multe comentarii...si cele mai virulente, mi s-a parut mie.
Altii, mai putini si mai incurcati spuneau ca acolo a fost un incendiu, o explozie, o defectiune de aplicare a procedurilor dintr-un spital, in conditiile in care sectia de nou-nascuti era una dintre cele mai moderne din tara.
Ce credeti? Incendiul, vatamarea si moartea bebelusilor este o problema de subfinantare, de scadere a salariilor, poate de personal insuficient ....sau e o chestiune de mentalitate, cum ne facem treaba, aia pentru care venim la locul de munca si pentru care primim chiar un salariu diminuat?
Respingerea recursului si mentinerea starii de arest preventiv pentru asistenta.
Alte chestiuni interesante:
[ link extern ] >

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mare problema in spital oana1234 oana1234 buna seara ! nici nu stiu cum sa incep pt ca sunt destul de tulburata ...in fine ..m ar interesa unde pot face o reclamatie unei asistente care m a terorizat ... (vezi toată discuția)
Cand realitatea pare fictiune... Radu Gabrian Radu Gabrian [i]1.Plimbarea de la un spital la altul :[/i] La o ora tarzie din noapte este apelata telefonic ambulanta pentru a ajuta un cardiac \"aflat in plin ... (vezi toată discuția)
Externare nou-nascuti la cerere Raresh_81 Raresh_81 Buna seara, Ma confrunt cu urmatoarea situatie. Sotia a nascut gemeni duminica trecuta (20 iulie). Desi copiii pun in greutate si au o stare generala buna, ... (vezi toată discuția)