avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... vechime 5 ani in sistem
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

vechime 5 ani in sistem

ce faci dupa 5 ani de vechime sa ajungi procuror fara sa faci inm, de ce acte ai nevoie?
Cel mai recent răspuns: Lawyer Criminal , Avocat 16:25, 4 Martie 2011
de dovada vechimi juridice si sa sustii examenul de admitere in magistratura.. ce mai trebuie sa contina dosarul de admitere, interesati-va pe site -ul CSM1909
dovada insemnand contractul/ contractele de munca? e vreo problema daca angajatorul nu a platit toate cotizatiile? eu zic ca astea nu ar avea nici o legatura, dar am auzit in stanga si dreapta diverse pareri.
N-au nicio legătură cotizaţiile, că doar nu ceri pensie. Depui copia carnetului de muncă din care să rezulte cei 5 ani de vechime.
despre ce examen de admitere in magistratura vorbeste dl. av. Petre?
Pai magistratura nu se considera cei 5 ani vechime? si cu astea 5 ani vechime te duci cu dosaru' si dai examen pe post. ma insel?
sa ma lamureasca cineva.
va multumesc anticipat.
Daca ai 5 ani vechime trebuie sa te inscri la acel concurs de intrare in magistratura care se da la nivel national, nu local, ( vei depune dosarul la judecatoria/tribunalul din circumscriptia domiciliului dar examenul e la Bucuresti) Trebuie sa iei peste 7 nota la concurs, si inainte se opteaza: judecator/procuror, insa exista un numar de locuri limitat, pt ca poti avea surpriza sa iei peste 7 dar sa nu apuci loc...se face o luna pregatire si apoi mergi direct "in paine"! Pentru mai multe detalii cauta pe site-ul CSM sau verifica forumul www.avocatnet.ro/content/for...

Alte discuții în legătură

Admitere Anamaria_Larisa Anamaria_Larisa Vreau sa mi se explice si mie care este diferenta intre \"admitere in magistratura\" si \"admitere la Institutul National de Magistratura\" (vezi toată discuția)
Conditii pentru a te putea prezenta la ex de admitere in magistratura Sorin_cr Sorin_cr O mare nelamurire am si eu cu privire la aceste conditii: este necesara aceasta vechime de 5 ani pentru admiterea la csm sau la inm?? a inceput sa ma ... (vezi toată discuția)
Amanare concurs admitere in magistratura noiembrie 2010 mario33 mario33 CSM-ul a anuntat ca este posibil ca anul acesta, in contextul situatiei economice a tarii sa nu se mai organizeze concurs de admitere in magistratura. Cine ... (vezi toată discuția)