avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Diminuare salarii conf. legii 118/2010
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Diminuare salarii conf. legii 118/2010

Diminuarea salariilor conf. legii 118/2010 se opereaza in Carnetul de munca?
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 15:44, 20 August 2010
Da , orice modificare a salariului de baza este inregistrata in carnetul de munca ....
In cartea de munca nu se trece sal. de baza ci salariul de incadrare. Conform legii 118/2010, doar sal de baza se modifica.
flori81 a scris:

In cartea de munca nu se trece sal. de baza ci salariul de incadrare. Conform legii 118/2010, doar sal de baza se modifica.

V-as ruga sa precizati dvs. care este diferenta intre salariul de baza si salariul de incadrare , in domeniul bugetar , dupa intrarea in vigoare a legii nr. 330/2009 ... :foottap:
Sal. de incadrare + spor calculator/ spor conditii deosebite de munca + sal brut (baza)
flori81 a scris:

Sal. de incadrare + spor calculator/ spor conditii deosebite de munca + sal brut (baza)

Cu tot respectul , user flori81 , nu vi se pare fortat/penibil raspunsul dvs. in contextul prevederilor art. 30 din legea 330/2009 ... ia cititi sa vedeti ce scrie acolo ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor conditii vatamatoare dumi32 dumi32 Va rog sa ma ajutati cu acordarea in 2011 a sporului de cond vatam conf art. 21 din Lg 284/2010. In 2010 am beneficiat de acest spor conf. Lg 330/2009 ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna exact salariu de baza? mieluu mieluu am revenit la serviciu dupa 2 ani.am primit o decizie pentru un salariu de baza de 4000lei(salariu incadrare 3400).asta la bugetari. ce inseamna?se va aplica ... (vezi toată discuția)
Inscrieri in carnetul de munca cf legii 118/2010 alexandru andra alexandru andra Faceti inscrisuri in carnetele de munca ale salariatilor in conformitate cu Legea 118, privind diminuarea cu 25% a cuantumul brut al salariilor lunare de ... (vezi toată discuția)