avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Intreprindere individuala cu punct de lucru in ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Intreprindere individuala cu punct de lucru in strainatate

As putea sa imi desfasor activitatea in strainatate pe o intreprindere individuala cu sediul in Romania?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 10:26, 7 Decembrie 2010
Desi a trecut ceva vreme de la postare va pot spune, ca raportandu-ne la OUG 44/2008, actul normativ care reglementeza si intreprinderile individuale, acestea nu pot sa-si deschida puncte de lucru in strainatate numai in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzator la i.i. mirela.onciu mirela.onciu Detin o intreprindere individuala prin care desfasor comert cu amanuntul si nu am salariati. Poate si sotul sa vanda in acel magazin? In ce conditii? Ce lege ... (vezi toată discuția)
Diferenta dintre pfa si af octavr octavr Buna! Sotia mea doreste sa-si faca un PFA pentru a presta servicii in domeniul IT atat catre persoane fizice cat si catre persoane juridice insa s-a gandit ... (vezi toată discuția)
Pfa sau microintreprindere jaab jaab Buna ziua tuturor, si as vrea sa va cer sfatul urmator.Fratele meu ar vrea sa isi faca o mica firma (lucreze singur) de confectionat lumanari. In ce categorie ... (vezi toată discuția)