avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Trecerea de la studii medii la superioare pentru post ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Trecerea de la studii medii la superioare pentru post didactic auxiliar

Subiect: Trecerea de la studii medii la superioare pentru post didactic auxiliar si de la ce data se aplica marirea salariala
Buna seara. In prezent lucrez la o institutie de invatamant pe un post de bibliotecar si sunt incadrat cu studii medii. In sesiunea iunie 2010 am promovat examenul de licenta la specializarea Biblioteconomie si stiinta informarii. Va rog frumos sa ma lamuriti despre legile in vigoare care se aplica si din ce data pot beneficia de marire de salariu. Cu respect va multumesc.
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 22:34, 17 August 2010
Legea invatamantului, Statutul personalului didactic, metodologia privind încadrarea şi promovarea personalului în funcţii din bibliotecile şcolare, martie - 2004,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare bibliotecar cu studii superioare Lupes Fenina Lupes Fenina Buna ziua! Avem in unitate un bibliotecar I, care ulterior angajarii a terminat studii superioare nespecifice postului, incadrarea este facuta bibliotecar I cu ... (vezi toată discuția)
Transformare post bibliotecar scolar studii medii pe studii superioare EagleEye86 EagleEye86 Buna ziua. Sunt incadrata ca bibliotecar cu studii medii la o scoala cu elevi de la clasa 0 la clasa a XII-a (daca are importanta). Am studii superioare pe ... (vezi toată discuția)
Salarizare bella_isa68 bella_isa68 Vin cu rugamintea sa ma lamuriti intr-o problema privind salarizarea mea. In anul 2010 am absolvit Fac de Stiintele Comunicarii,luandu-mi licenta in sesiunea ... (vezi toată discuția)