Sal! In urma cu doi ani parintii au luat un logan prin credit BRD pe o perioada de 10 ani.Acum se despart si voiam sa stiu unde se poate ajunge in cazul in care nu mai platim ratele?Pt lichidarea contului e nevoie de 27000 lei.Care este procedura bancii de recuperare a banilor?Impreuna ratele se puteau plati,dar separat...
in caz de neplata, se recupereaza prin executare silita a veniturilor, bunurilor celor doi coimprumutati. ar putea incerca impreuna cu banca impartirea datoriilor, ca fiecare sa plateasca jumatatea lui, sau sa se inteleaga in sensul ca cel care ramane cu masina sa plateasca ratele
In afara celor spuse de colega gi_jane2 mai adaug ca banca are dreptul ca in caz de neplata sa execute silit pe amandoi parintii, sub una din formele cunoscute si sa-si recupereze datoria. Sfatul meu este ca pana la achitarea masinii , chiar daca se despart sa plateasca impreuna. Din cate imi dau seama masina au cumparat-o pt. dv. si atunci nu le va fi greu sa faca asta pt. copilul lor.
Bun.Ce n-am inteles este daca executarea silita presupune si locuinta,fiind pe numele mamei,dar nefiind trecuta pe nici un act semnat cu banca. Multumesc!
un moment, cine a semnat contractul la banca? numai ce au semnat contractul cu banca pot fi executati silit.
casa e pe numele mamei, de dinaintea casatoriei cu tatal dvs, sau din timpul casatoriei?
Casa era pe numele mamei dinaintea casatoriei.Ce se poate intampla?
Alte discuții în legătură
Executare silita
Vlad13
Buna ziua.Am o problema cu cei de la kruk.In anul 2006 am contractat un credit cu buletinul de la brd in valoare de 7900 lei,am platit ratele pana in 2010 cand ... (vezi toată discuția)
Probleme cu bancile
gabiy08
salut , am si eu o problema cu bancile
am niste rate la banca de nevoi personale pe numele meu fara giranti si fara garantie doar cu adeverinta de salariu ... (vezi toată discuția)