avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua.Am o problema cu cei de la kruk.In anul 2006 am contractat un credit cu buletinul de la brd in valoare de 7900 lei,am platit ratele pana in 2010 cand am ramas fara loc de munca si nu am reusit sa platesc.tot in acelas an am primit de la brd o instiintare ca in urma neplatii creditul a devenit scadent.la cateva luni am fost contactat de catre firma de recuperare eos ksi daca retin bine apoi de catre alte 2 firme care nu le mai retin numele,neluând legatura cu ei sau linistit.in acest an am fost contactat de catre cei de la kruk care m-au instiintat ca a am de plata la ei in urma cesiunii suma de 5800 lei restanta la banca fiind de 2700,ca in luna iunie sa primesc o instiintare de la executor judecatoresc ca voi fi executat silit daca nu platesc suma de 6000 lei.ce ma sfatuiti sa fac creditul fiind scadent din 2010? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Mihai Gaita , Avocat 17:09, 12 Iunie 2017
Formulaţi contestaţie la executare, în care invocaţi prescripţia dreptului de a cere executarea silită, întermen de 15 zile de la primirea somaţiei de la executor.
Multumesc mult.Dar daca nu reusesc in termen de 15 zile se mai poate face ceva?
Nu prea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot plati in rate un credit bogdan78 bogdan78 am avut un credit de nevoi personale la BRD, de un an nu am reusit sa mai platesc rata. Acum 2 luni am fost contactat de catre de cei de la EOS KSI si mi s-a ... (vezi toată discuția)
Credit prescris roxana1 roxana1 Buna ziua.am avut un card de credit din noiembrie 2006 pt ca mi am luat bunuri,mai exact un calculator in valoare de 3100 lei. Am platit timp de cateva luni ... (vezi toată discuția)
Care poate fi motivul/le si care sunt sansele de reusita pentru ... gtiasi gtiasi Care poate fi motivul/le si care sunt sansele de reusita pentru care pot face o contestatie la executarea silita explicitata mai jos cu date din dosarul ... (vezi toată discuția)