avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită credit prescris
Discuție deschisă în Executare silită

credit prescris

Buna ziua.am avut un card de credit din noiembrie 2006 pt ca mi am luat bunuri,mai exact un calculator in valoare de 3100 lei. Am platit timp de cateva luni ,dupa care nu am mai putut plati,mai ales ca din toata suma cat am platit eu nu mi s a scazut deloc din valoarea creditului. Dupa cativa ani am primit somatie de la eos ksi,instiintare,tot felul de plicuri carora nu le am dat importanta. Iar abia in decembrie 2014 am primit instiintare de la un executor judecatoresc cu o cerere ca voi fi executata silit si mi au blocat contul brd pe care primesc salariul si alocatia copilului si ca trebuie sa adune suma de 9100 lei,dintre care1500 sunt cheltuieli de executare. Intrebarea mea este daca nu cumva mi s a prescris creditul, sau daca suma asta tripla fata de credit este corecta? Si ce ar trebui sa fac in sensul asta? Mentionez ca am un salariu de 750 de lei,un credit la brd la care platesc bin fiecare luna suma de 100lei si un copil de 5 ani care merge la gradinita cu program prelungit si pe luna platesc 270 lei cu tot cu optionale. Astept cu nerabdare sa ma ajutati cu un raspuns,un sfat
Ultima modificare: Marți, 17 Februarie 2015
roxana1, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare silita Vlad13 Vlad13 Buna ziua.Am o problema cu cei de la kruk.In anul 2006 am contractat un credit cu buletinul de la brd in valoare de 7900 lei,am platit ratele pana in 2010 cand ... (vezi toată discuția)
Agent executare silita eos ksi alin1993 alin1993 Buna seara ! In urma unei pacaleli pe care mi-a aranjat-o Orange, am incetat sa le mai platesc abonamentul. Din pacate nu mai stiu exact acum cat timp s-a ... (vezi toată discuția)
Proces cu firma de recuparari creante mariusgrigoriu mariusgrigoriu buna. am luat un credit de la BRD in 2005 de vreo 4500E. am platit doar o parte, BRD a cesionat contractul catre EOS KSi care ma tot suna si ma ameninta de ... (vezi toată discuția)