avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... contract inchiriere auto
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

contract inchiriere auto

Buna ziua,
Am achizitionat la intreprinderea individuala ce o detin,un cuplaj transport marfuri(cap tractor si remorca)pentru a efectua transporturi rutiere de marfuri.Mentionez ca sunt inregistrat la Reg. comertului, cu activitate principala ''lucrari de drumuri''si secundar''transporturi rutiere de marfuri''.
Doresc ca,pana la obtinerea licentei de executie de la autoritatea rutiera, sa inchiriez cuplajul, cu sofer,la un operator autorizat ,care poate obtine licenta mai repede,indeplinind conditiile impuse de A.R.R.
Exista un model special de contract?Daca da,pot include in pretul chiriei si consumul de carburant pe care il achizitionez prin I.I.?
Mai mentionez ca soferul este angajat la I.I.

Alte discuții în legătură

Licenta de transport Bossde_Boss Bossde_Boss Buna ziua!... Am si eu o intrebare: De unde se elibereaza licenta de transport marfa si licenta de executie ? Va multumesc!... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa. V2000 V2000 Buna ziua vreau sami deschid o firma de transport marfa dar cu o autoutilitara de la 2,8 t la 3,5t prelata sau dubă intre 5 si 10 europaleti in ... (vezi toată discuția)
Norme metodologice og11/2013 CMARGARIT CMARGARIT Buna ziua Stie cineva au aparut normele la OG11/2013 ca nici macar ARR-ul nu stie ce sa imi raspunda la intrebarea \\" O societate comerciala detine o ... (vezi toată discuția)