avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor pentru proaspetele mamici
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor pentru proaspetele mamici

CARE SUNT CONDITIILE PENTRU A PUTEA BENEFICIA DE AJUTORUL ACORDAT PROASPETELOR MAMICI?
IN CAZUL IN CARE O FEMEIE ARE PE CARTEA DE MUNCA DOAR UN AN SI APOI INTRERUPERE 4 LUNI... SE MAI POATE VORBI DE ACEST AJUTOR?
Ultima modificare: Miercuri, 18 August 2010
LOREDANA DRAPANOTIS, utilizator

Alte discuții în legătură

Conditii pentru acordarea indemnizatiei de 85% danacostea danacostea Buna ziua, Sunt o viitoare mamica si de ceva timp sunt foarte preocupata de o problema peste care am dat in ceea ce priveste acordarea indemnizatiei pentru ... (vezi toată discuția)
Gravida si in somaj cris.borcan cris.borcan buna ziua. sunt medic si am terminat rezidentiatul in 31.12.2009. am fost angajata din 01.01.2005. am lucrat timp de 5 ani cu o pauza de 4 luni in care am ... (vezi toată discuția)
Prima de sarbatori si ajutor de nastere de la unitate bianca26 bianca26 buna ziua. as avea si eu o intrebare. sunt angajata de 4 ani si in urma cu cateva luni am nascut. concediu postnatal mi-a expirat la data de 15 noiembrie ... (vezi toată discuția)