avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general concediu de maternitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

concediu de maternitate

am intrat in concediu maternal pe 14 iunie,am nascut pe 5 august...,intrebarea mea este...cand se intra in postnatal din ziua in care am nascut (cele 42 zile ...)?trebuie sa-mi termin tot concediu prental si postnatal si apoi sa-mi depun actele pentru indemnizatia de crestere a copilului?in cazul asta, pana cand as mai sta in concediu?
Cel mai recent răspuns: lia256 , utilizator 20:00, 18 August 2010
Da asa este...calculati si dv.
data nasterii copilului +42 de zile calendaristice.........pana atunci aveti concediu medical

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea acordarii prenatalului siskoady siskoady va rog frumos sa imi spune-ti la cate saptamani se acorda prenatalu.Eu am 30 saptamani cand imi expira riscul maternal eu am numarat zilele si dupa mine as ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract de munca pt cresterea copilului kindbutnottoomuch kindbutnottoomuch Buna ziua. Am o intrebare legata de suspendarea condractului de munca dupa nasterea unui copil. Am nascut pe 1 iulie, am avut concediu in mai 8 zile, iunie, ... (vezi toată discuția)
Durata maxima a concediului postnatal si concediul de ingrijire copil dalias dalias Am urmarit discutiile din forum si majoritatea se refera la cele 42 de zile minime ale concediului postnatal. 1. Exista si vreo limita maxima? Poate fi de ... (vezi toată discuția)