avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... inscriere la masa credala dupa intrarea in faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

inscriere la masa credala dupa intrarea in faliment

Buna ziua. Am si eu un debitor care se afla in reorganizare si am aflat abia acum. Am discutat cu lichidatorul judiciar si mi-a spus ca va propune intrarea in faliment, iar atunci ma voi putea inscrie si eu la masa credala. Exista aceasta posibilitate?
Cel mai recent răspuns: herculeroco , utilizator 15:29, 18 August 2010
Desigur, mai ales ca ati vorbit si cu lichidatorul. Trebuie sa urmariti dosarul pentru a afla termenul in care trebuie sa depuneti cererea de creanta, prin urmare tineti legatura cu lichidatorul si nu numai.
Trebuie sa va inscrieti acum! Taxa de timbru in valoare de 120 lei, cerere si documentele doveditoare ale creantei...se depune la Tribunalul din raza sediului debitorului (societatea cu probleme). Succes!
Av. Adrian Albu SCA MOROIANU, ALBU & IORDANESCU
Atenţie, depuneţi documentaţia în dublu exemplar. Unul rămâne la instanţă, iar celălalt va fi comunicat lichidatorului de către instanţă.
Nu stiu daca am fost destul de clar. Debitorul urmeaza un plan de reorganizare, dar nu prea il respecta. Termenul de depunere a cererii a trecut e vreo 6 luni. Lichidatorul mi-a spus ca as avea mai multe sanse sa imi fie acceptata cererea de admitere a creantei cand va propune intrarea in faliment (intentioneaza sa faca acest lucru), ocazie cu care se vor face din nou notificari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate recuperari creante-preluare debit prescris? kris erika kris erika in 2005 am facut un contract cu cei de la orange pentru un abonament.dupa vreo 6 luni mi a fost furat tel si imediat am mers la cei de la orange pt a mi se ... (vezi toată discuția)
Contributie de intretinere copil mirela virtosu mirela virtosu Sunt divortata ,am un copil si in urma divortului s-a hoatarat ca tatal sa contribuie la intretinerea copilului cu o contributie pana la implinirea acestuia a ... (vezi toată discuția)
Solutionare alina_cj alina_cj Buna ziua, Ce inseamna admite in parte cererea? (vezi toată discuția)