avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general salariu mediu pe unitate la nastere
Discuție deschisă în Contabilitate în general

salariu mediu pe unitate la nastere

si eu am depus o cerere pentru acest salariu,dar nu stiu cand si cum mil vor da sau care e durata acordari/? ,ei stiu cum calculeza eu nu am cum sa verific la contabilitate,poate sa ma pacaleasca sa nu-mi dea?

Alte discuții în legătură

Risc maternal alina... alina... Buna ziua!!! Am nevoie de un raspuns la intrebarile mele! De cateva luni de zile imi caut un loc de munca insa e foarte greu sa reusesc. Am intrerupere pe ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie gemeni cathy_cathy cathy_cathy Buna ziua! As avea o mare rugaminte la dumneavoastra sa-mi spuneti cum se calculeaza indeminzatia pentru gemeni. De la dep.de contabilitate de la unitatea ... (vezi toată discuția)
Neclaritati contract individual de munca mihai_2010 mihai_2010 Buna ziua Speta ar fi urmatoarea: Lucre la o firma din 1 decembrie 2009, insa pe contractul individual de munca este trecuta data de incepere 1 februarie ... (vezi toată discuția)