avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale un nou cod caen?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

un nou cod caen?

as dori sa vand cu casa de marcat ambulanta .trebuie sa mai intoduc un cod caen special pt vanzator ambulant?
Cel mai recent răspuns: anairam_unid , utilizator 22:41, 18 August 2010
Buna ziua,
Pentru a desfasura orice activitate trebuie sa aveti codul caen corespunzator. Daca nu este in actul constitutiv puteti sa faceti in primul rand o AGA prin care sa hotarati modificarea actului constitutiv prin introducerea codului/codurilor caen corespunzatoarea servicilor prestate de societate.
Identificati in codul caen ce vreti sa prestati.

Succes,
Bineinteles ca trebuie sa aveti codul caen corespunzator activitatii pe care o desfasurati in actul constitutiv si autorizat la ONRC.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creare societate noua vs. societate veche. crysstianno crysstianno Ce ar fi mai avantajos (timp si bani) sa creez o societate noua sau sa modific o societate veche si cand spun \\"modific\\" ma refer la nume firma coduri CAEN ... (vezi toată discuția)
Schelele metalice- Cristina.P Cristina.P Am si eu cateva intrebari referitor la codul caen. As vrea sa stiu vanzarea si inchirierea de schele metalice in ce cod se incadreaza ? Din pacate doamnele de ... (vezi toată discuția)
Cod caen anagrigorescu anagrigorescu O societate de constructii SRL (activ principala) vrea sa se se reprofileze pe altceva, si probabil ca va vinde persoanelor fizice in legislatie se ... (vezi toată discuția)