avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Model de act aditional la un contract de prestari ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Model de act aditional la un contract de prestari servicii

Buna ziua,
Cine ma poate ajuta cu un model de act aditional la un contract de prestari servicii dintre un PFA si un SRL?
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: cris2279 , utilizator 16:53, 18 August 2010
nu exista un model. Act aditional, incheiat astazi........ la sediul sc...... prin prezentul act aditional partile sint de acord sa modifice prevederile cuprinse in art.... astfel:............ Incheiat in doua exp. cu aceiasi valoare juridica , cite unul pentru fiecare parte.
Facturarea separata a unui proiect adiacent celui scris in contract se integreaza tot la obiectul contractului? Sau este suficient sa adaug ca o clauza separata, unde sa se specifice ca va fi o factura separata la finalizarea respectivului proiect?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce contracte ar trebui sa întocmească un pfa? stefan5747 stefan5747 Ce contracte ar trebuii sa întocmească un PFA daca vrea sa lucreze cu un srl? ( pfa ul sa ii faca lucrări srl ului si srl ul sa le plătească) este de ... (vezi toată discuția)
Act aditional p_denisa p_denisa Buna ziua! Am depus dosarul pentru infiintare SRL cu sediu social la mine acasa. Pentru punctul de lucru voi plati o chirie lunara unui PFA. Acest PFA la ... (vezi toată discuția)
Contract prestãri servicii cu pfa Katri Katri Se poate încheia un contract de prestări servicii de către un srl cu un pfa prin care sa nu se stabilească preţul decât prin acte adiţionale în ... (vezi toată discuția)