avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Ce contracte ar trebui sa întocmească un PFA?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Ce contracte ar trebui sa întocmească un PFA?

Ce contracte ar trebuii sa întocmească un PFA daca vrea sa lucreze cu un srl? ( pfa ul sa ii faca lucrări srl ului si srl ul sa le plătească)
este de ajuns cel de prestării servicii?
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Aprilie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:49, 24 Aprilie 2023
Da.
Dar poate ar fi trebuit sa detaliați puțin tipul de colaborare. Daca acel SRL va da ocazional unele părți din întregul proiect pe care-l are el cu beneficiarul, veți semna acest contract de prestari servicii general cu termen de valabilitate pe mai multi ani si apoi pentru fiecare lucrare în parte veți încheia cu SRL o cate o nota de comanda (ca un act aditional). Chiar și aceasta procedura trebuie sa fie trecuta detaliat în contractul general pentru ca în urma ei și a finalizării acelei părți din lucrarea mare care va e repartizata, se intocmeste devizul și factura.
Nu, doar fac o simpla lucrare care dureaza 2 luni pt o factura de avans si una finala, in acest caz este de ajuns contractul de prestării servici cu termen de valabilitate, fara sa mai întocmesc acte adiționale?
Ultima modificare: Duminică, 23 Aprilie 2023
george-neagu, moderator
Da, e de ajuns contractul.


george-neagu a scris:

Da, e de ajuns contractul.

am inteles, daca anul trecut am ajuns la contractul cu nr 118, de la începutul anului acesta ar fii trebuit sa reiau de la 1? sau sa continui
Se dau numere în continuare, atâta timp cât veți avea pfa-ul. La fel și la facturi.

Alte discuții în legătură

Am un contract de prestării servicii pt o lucrare. stefan5747 stefan5747 pt un pfa , daca am un contract de prestării servicii pt o lucrare, sunt obligat sa fac proces verbal de începere a lucrărilor si proces verbal de ... (vezi toată discuția)
Pfa popalucian popalucian Bună ziua. În anul 2023 am fost angajat part-time 2h ca și livrator food. Am fost înștiințat de către firma ca de la 01.01.2023 ca să putem continua ... (vezi toată discuția)
Act aditional la contract prestari servicii - lucrari noi ContSters155575 ContSters155575 Buna ziua, As avea nevoie de un model de act aditional, la un contract de prestari servicii IT, in care am specificat urmatorele: \"Cererile de schimbare a ... (vezi toată discuția)