avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... venit minim garantat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

venit minim garantat

buna ziua.am urmatoarea situatie: am terminat perioada de somaj,aprilie 2010,acum nu am nici un venit,sotia are un salariu de 750 lei,suntem doua persoane in locuinta proprietate personala(apartament).Intrebarea mea este: pot beneficia de ajutor social(venit minim garantat)? Multumesc

Alte discuții în legătură

Ajutor social ninasave ninasave Daca sotul meu beneficiaza de ajutor social si este asigurat la sanatate pot fi si eu ,sotia lui ,asigurata ? Pana in luna aprilie am fost asigurata cand am ... (vezi toată discuția)
Asigurare SORIN196 SORIN196 Sotia este in al treilea an de concediu pt cresterea copilului(copilul are un handicap ce a necesitat prelungirea cu un an a concediului de 2 ani).Eu am ... (vezi toată discuția)
Plata contributiilor sociale de catre o persoana fizica VeroRAM VeroRAM Buna seara Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu o problema . Momentan sunt in somaj (mai am 3 luni de somaj) . Am inteles ca este posibil de la momentul in ... (vezi toată discuția)