avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... noul cod al muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

noul cod al muncii

Mi s-a spus ca dupa noul cod al muncii nu mai conteaza daca ai intrerupere in cartea de munca. Asa este? Am incetat un contract de munca la data de 1 iulie si apoi mi s-a inregistrat un alt contract de munca cu data de 10 iulie. Stiu ca inainte era mai bine ca data la care inceta un contract sa coincida cu data inceperii unui alt contract pentru a nu exista intreruperi in cartea de munca.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:17, 6 Octombrie 2007
perioada cuprinsa intre 1 iulie si 10 iulie nu ti se va lua in calcul la stabirea vechimii in munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de somaj este de 9 luni ? palm palm Buna ziua In data de 18 ianuarie am primit si eu somajul si Carnetul De Evidenta. Azi am fost sa puna stampila. Cand am ajuns acasa, m-am uitat la stampila si ... (vezi toată discuția)
Continuitate in campul muncii Gabrielllla Gabrielllla Buna ziua! Mi-am gasit alt loc de munca si mi-am dat demisia de la actualul loc de munca. Acum sunt in preaviz, care expira la data de 16 mai 2014. ... (vezi toată discuția)
Contract de munca denyy10 denyy10 Pe 21 iunie am terminat CIC-ul,pt.a nu pierde continuitatea pe cartea de munca ,pt.indemnizatia pt.al doilea copil ce pauza este acceptata,actualul angajator ... (vezi toată discuția)