avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inmatriculare auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inmatriculare auto

Tatal meu a adus o masina din Italia pe care vrea sa mi-o vanda mie iar eu sa o inmatriculez in Romania . Masina are numere si toate darile platite in italia, nefiind radiata de acolo ci inmatriculata in regula.Intrebarea mea e: trebuie sa ia tatal meu vreo fisa fiscala ceva de aici din romania ca sa pot face inmatricularea , pentru ca masina nu e declarata aici la fisc ci in italia.
Cel mai recent răspuns: Andra Denise Dinca , Avocat 18:43, 18 August 2010
Pe baza actelor pe care le aveti in Italia puteti circula in Romania pana la expirarea asigurarii :). Masina o veti declara la Administratia Financiara numai dupa ce o veti inmatricula in Romania.
Pai eu vreau sa o inmatriculez aici , si doream sa stiu daca imi va cere vro dovada ceva de la Administratia financiara pt vanzator (care e tatal meu si are niste datorii- amenzi neplatite de cand inca locuia in tara si pe care nu are timp acum sa le conteste fiindca trebuie sa plece din tara iar un proces dureaza in Romania dupa cum bine stiti...)
Nu vor cere certificat fiscal in legatura cu impozitele tatalui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit auto tudu_dora tudu_dora buna ziua.am o problema f mare.acum 5 ani am adus in Romania masina pe care o detineam in Italia dupa ce acolo am radiat o.aici am incercat sa o inmatriculez ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto din import - anaf verifica proprietarul strain? trebuie fiscal pentru un intermediar roman care nu apare doar in contract? McCasian McCasian Problema e in felul urmator: Un domn, a adus o masina din Franta, masina avand inca actele si numerele din Franta valabile. Pentru a inmatricula masina, ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto neinregistrata la fisc edwardbuzoianu edwardbuzoianu Buna ziua, as dori sa cumpar un autoturism SH din orasul BN, dar vanzatorul cred ca are ceva probleme fiscale: el spune ca masina este pe numele lui, masina ... (vezi toată discuția)