avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... strainatate: unde e mai bine sa merg pentru a munci?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

strainatate: unde e mai bine sa merg pentru a munci?

c sfat imi puteti da?in ce tara ar fi mai bine daca as pleca sa muncesc in strainatate?mai merge spania?care ar fi tara in care mi-as putea gasi de munca?
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 17:40, 19 August 2010
Cred ca Anglia
Intrebarea e… total generica si nu poate primi un raspuns pertinent din mai multe cauze…
Depinde ce calificare / studii aveti; depinde ce sunteti dispusa sa faceti; depinde cat de bine vorbiti limba tzarii in care doriti sa cautati de munca… Si, nu in ultimul rand, depinde care tzari au nevoie de oameni care fac ceea ce stiti dv sa faceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine raspunde? noname1 noname1 Caz : Parintii fugiti din tara deoarece sun urmariti penal,minor de 8 ani este crescut de bunici,dupa aflarea sentintei de condamnare a parintilor copilul este ... (vezi toată discuția)
Dezastru... national mihaipop mihaipop ce se intampla cu aceasta tara???????????? unde este dreptatea si adevarul??????????? unde este Ceausescu??????? unde sunt politicieni care isi bat joc ... (vezi toată discuția)
Avocatura in alte state jhonyqz jhonyqz Buna ziua,ma numesc Bogdan,sunt student la Drept in Romania si as dori sa va adresez urmatoarea intrebare:Daca termin dreptul in Romania pot profesa ca si ... (vezi toată discuția)