avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ma puteti ajuta o problema cu un punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ma puteti ajuta o problema cu un punct de lucru

am si eu cateva intrebari

acum am deschis o firma sediu social il am acasa si trebuie sa imi iau un spatiu in chirie

am gasit unul care este intr-un ap de bloc cu iesire in strada

1-cind fac contractul de inchiriere unu il iau eu unu il ia propietara si cu unul trebuie sa mearga la finante sa il declare sau trebuie sa mergem la finante amindoi cu toate trei?
2-cu ce acte si unde trebuie sa merg pentru deschiderea puctului de lucru dar acolo intro camera cu intrare separata isi mai deeschide cineva o firma


3-si mai o intrebare pot sa merg cu actele pentru deschiderea punctului de lucru inainte sa mearga propitarul la finante sa il declare spatiul



4-mia zis ca pentrtu deschiderea punctului de lucru imi trebuie numa contractul de inchiriere avizat de finante si nu vrea sa imi dea cf sa il deepun la orc parca trebuie la orc contract inchiriere si copie dupa cf?
5-mai o problema contractul de inchiriere trebuie incheiat intre mine si ambi propietari ai imobilului sau poate fi incheiat si intre mine si numa o singurara persoana dintre cei doi propietari
6- cum pot dovedi plata chiriei cate propietar daca acesta este persoana fizica nu nu elibereaza chitante si facturi cum ma pot scade cu chiria pe firma
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Octombrie 2007
Wally0k, utilizator
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 19:36, 8 Octombrie 2007
1.- trebuie sa mergeti amandoi la finante cu toate cele trei contracte.
2 -mergeti la Registrul Comertului cu actele firmei dvs si contractul de inchiriere al spatiului pt a va declara punctul de lucru.
nu are importanta ca in acel apartament isi mai desfasoara activitatea inca o firma . dvs veti avea declarat oficial punctul de lucru pe suprafata mentionata in contractul de inchiriere.
3 -daca contractul de inchiriere nu este vizat si inregistrat de finante , nu are nici o valabilitate .
6 -plata se poate justifica printr-o dispozitie de plata , semnata e cel care incaseaza banii pt chirie.
merci mult pentru raspuns
si mai ai nevoie si de semnaturile de la vecinii din imediata apropiere si de la Asociatia de proprietari.#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declararea unui punct de lucru camytza camytza Am si eu nevoie de ajutorul dumneavoastra. Trebuie sa declar un punct de lucru si nu stiu unde trebuie sa merg si care sunt actele de care am nevoie. Sediul ... (vezi toată discuția)
Inregistrare punct lucru la finante valy_laur valy_laur AM DESCHIS UN PUNCT DE LUCRU LA ORC...DAR NU AM MERS SI LA FINANTE, EU STIAM CA DECLARA ORC LA FINANTE...TREBUIE SA MERG SI LA FINANTE????? DACA DA, CE ACTE ... (vezi toată discuția)
Ce documente sunt necesare ptr deschiderea pct.de lucru ? Cezar66 Cezar66 Bună ziua ! Vreau sa deschid pct de lucru odata cu infiintarea firmei. In afară de contractul de inchiriere (dovada detinerii spatiului) mai am nevoie de ... (vezi toată discuția)