avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajat - Angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajat - Angajator

Buna Ziua,
am fost la un interviu pentru o anumita companie, dupa mai multe etape de selectie sunt anuntat ca voi fi angajatul acestei companii si mi s-a trimis oferta completa pe mail. Totodata ca prim pas mi s-a solicitat sa demisionez de la actualul loc de munca (apare tot in mail). Dupa o periada din preaviz am fost anuntat ca postul pentru care aplicasem si pe care "l-am obtinut" nu mai exista.
Exista vreo modalitate juridica prin care acest angajator sa fie pedepsit?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: P|N|M , utilizator 11:38, 19 August 2010
Da, exista aceasta posibilitate. Comunicarea pe care ati avut-o cu "angajatorul" s-a desfasurat doar prin mail? Ati incheiat alte acte, ati semnat ceva, cum s-a desfasurat toata povestea??? Acestea sunt informatii necesare...

Av. Adrian Albu SCA MOROIANU, ALBU & IORDANESCU
In primul rand va multumesc pentru raspuns!
Nu am semnat nici un act deoarece primul pas a fost acela de a-mi depune preaviz
totul este specificat in email primit de la deprtamentul de resurse umane. Oferta tipizata cu salar si cu "primul pas" depunere demisie. Deoarece perioada de preaviz este de 30 de zile in cazl meu am stabilit sa semnam contractul de munca dupa ce voi avea toate documentele necesare
Am inteles. Prin email ati stabilit sa semnati contractul dupa perioada de preaviz.?
Ce documente mai erau necesare? Cum vi s-a comunicat ca postul nu mai exista, tot prin mail? Sunt necesare toate aceste informatii, inclusiv continutul exact al comunicarilor electronice.

Av. Adrian Albu SCA MOROIANU, ALBU & IORDANESCU
v-am trimis pe privat continutul unuia dintre emailuri
Multumesc
Pentru toti cei interesati si pentru a nu mai pati asemenea necazuri:
Semnati intai CIM cu noul angajator si dupa aceea demisionati din vechiul post.
Ultima modificare: Joi, 19 August 2010
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

Alte discuții în legătură

Societate recuperari creante-preluare debit prescris? kris erika kris erika in 2005 am facut un contract cu cei de la orange pentru un abonament.dupa vreo 6 luni mi a fost furat tel si imediat am mers la cei de la orange pt a mi se ... (vezi toată discuția)
Autorizatie sanitara functionare spalatorii creatza_70 creatza_70 O societate comerciala avand ca obiect de activitate: \"spalatorie textile\" doreste sa participe la licitatii organizate de anumite spitale. Unele din ... (vezi toată discuția)
Contributie de intretinere copil mirela virtosu mirela virtosu Sunt divortata ,am un copil si in urma divortului s-a hoatarat ca tatal sa contribuie la intretinerea copilului cu o contributie pana la implinirea acestuia a ... (vezi toată discuția)