Buna Ziua,
am fost la un interviu pentru o anumita companie, dupa mai multe etape de selectie sunt anuntat ca voi fi angajatul acestei companii si mi s-a trimis oferta completa pe mail. Totodata ca prim pas mi s-a solicitat sa demisionez de la actualul loc de munca (apare tot in mail). Dupa o periada din preaviz am fost anuntat ca postul pentru care aplicasem si pe care "l-am obtinut" nu mai exista.
Exista vreo modalitate juridica prin care acest angajator sa fie pedepsit?
Va multumesc!
Da, exista aceasta posibilitate. Comunicarea pe care ati avut-o cu "angajatorul" s-a desfasurat doar prin mail? Ati incheiat alte acte, ati semnat ceva, cum s-a desfasurat toata povestea??? Acestea sunt informatii necesare...
In primul rand va multumesc pentru raspuns!
Nu am semnat nici un act deoarece primul pas a fost acela de a-mi depune preaviz
totul este specificat in email primit de la deprtamentul de resurse umane. Oferta tipizata cu salar si cu "primul pas" depunere demisie. Deoarece perioada de preaviz este de 30 de zile in cazl meu am stabilit sa semnam contractul de munca dupa ce voi avea toate documentele necesare
Am inteles. Prin email ati stabilit sa semnati contractul dupa perioada de preaviz.?
Ce documente mai erau necesare? Cum vi s-a comunicat ca postul nu mai exista, tot prin mail? Sunt necesare toate aceste informatii, inclusiv continutul exact al comunicarilor electronice.