avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imputernicire auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imputernicire auto

adik cand sa fiu imputernicita de ea si cand? dak sotul meu a cumparat masina pe numele ei din cauza unor datorii.el poate s-o mai recupereze si cum?
:(
Cel mai recent răspuns: Mihaiela Dragomir , Avocat 11:05, 19 August 2010
Nu inteleg pentru ce anume aveti nevoie de imputernicire?
In cazul in care masina este pe numele sotului, vanzarea acesteia dumneavoastra nu este posibila. Este interzisa vanzarea intre soti.
ea este proprietarul masinii,poate sa v-o dea innapoi - adica sa o vanda daca vrea ;
daca nu va intelegeti are drepturi depline,face ce doreste cu ea;
- va poate face procura judiciara pt a o putea utiliza,respectiv vinde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notarul nu ma lasa sa vand partea verisorului pentru care am ... Adriana68 Adriana68 Notarul nu ma lasa sa vand partea verisorului pentru care am procura, sotului meu. Am o casa la tara, cadastru facut, intabulare,, toate actele. Verisorul meu ... (vezi toată discuția)
Va rog un sfat - vanzare-cumparare cu mandat catalina45 catalina45 Buna dimineata....apelez la dumneavoastra cu urmatoarea speta....verisoara mea impreuna cu sotul acesteia au dat procura matusii mele sa vanda cui va crede de ... (vezi toată discuția)
Procura la o masina inmatriculata in tara stelian_1981 stelian_1981 Buna ziua.Recent am cumparat o masina inmatriculata in romania direct de la proprietar,inca nu am facut nici un act cu proprietarul deoarece imi este ... (vezi toată discuția)