Buna ziua,astazi am trecut de prima infatisare intr-un proces de litigiu de munca si in intampinarea pe care am primit-o de la parata sunt cateva minciuni groaznice.Intrebarea mea este daca la a doua infatisare ii pot chema pe cei mincinosi adica seful de depozit si seful de platforma sa dea socoteala?multumesc ptr. raspuns
Puteti sa-i chemati ca martori in proces.
S-au discutat si probele sau numai s-a comunicat intampinarea?
Puteti sa formulati si un interogatoriu - in cazul in care s-a admis ca proba sau sa-l propuneti la termenul la care se vor discuta probele.
Doar s-a comunicat intampinarea si probele se vor discuta la urmatoarea infatisare...dar daca vor minti sau nu vor veni la ce bun sa mai batem drumul pe la tribunal?Inseamna ca trebuie sa ne resemnam cu ideea ca legile sunt facute doar ptr.angajator si noi cei neinsemnati sa acceptam biciul LEGIUITORULUI ROMAN.MULTUMESC ptr. raspuns tuturor si ma voi resemna ca toti ceilalti cetateni ca noi nu avem bani ptr. aceste legi.Aici,pe acest site, este singurul loc din tara noastra unde ma simt respectat ca OM si va respect ptr. curajul si altruismul de care dati dovada.O zi plina de bucurii va doresc tuturor
Proba cu martori
adimanea
Buna ziua! Intr-un litigiu cu un fost angajator am solicitat prin actiunea principala ca ,,inteleg sa ma folosesc de proba cu inscrisuri si orice alta proba ... (vezi toată discuția)
Intampinare
sadridor
firma data in judecata pentru concediere abuziva a venit in instanta cu o intampinare solicitand mentinerea deciziei de concediere .A fost fixat un nou termen ... (vezi toată discuția)