avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proba cu martori
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proba cu martori

Buna ziua! Intr-un litigiu cu un fost angajator am solicitat prin actiunea principala ca ,,inteleg sa ma folosesc de proba cu inscrisuri si orice alta proba necesara dovedirii actiunii subsemnatului''. Deoarece in intampinare angajatorul contesta programul si timpul meu de lucru, respectiv inscrisurile pe care le-am depus (procese-verbale de predare primire, programari lunare etc.) sustinand ca nu sunt semnate de el, am propus in raspunsul la intampinare ( deci pana la primul termen in care am fost citat) proba cu martori si am precizat numele acestora si adresa de citare. Angajatorul a depus la prima infatisare o nota de sedinta prin care contesta printe altele si proba cu martori deoarece nu am solicitat-o in actiunea principala. La urmatorul termen se va discuta despre probatoriu. Trebuia sa solicit expres proba cu martori sau este suficienta formularea mentionata mai sus? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adimanea , utilizator 12:24, 22 Decembrie 2018
Dacă ați indicat martorii în răspunsul la întâmpinare eu zic ca se vor audia.
Multumesc mult pentru raspuns! Am uitat sa va precizez ca in raspunsul la intampinare am scris mai exact faptul ca ,, solicit respectuos ca in cazul in care proba cu scrisuri nu este indestulatoare ,in baza art. 204 NCPC sa admiteti proba cu martori'' si am precizat doi martori si adresa de citare. Toate cele bune!
Ultima modificare: Joi, 20 Decembrie 2018
adimanea, utilizator
Trebuia să indicati exact martorii.
Multumesc pentru raspuns. I-am indicat nominal si am indicat si adresa de citare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere evacuare - model angella angella Buna ziua! Ma puteti ajuta cu o cerere de evacuare? Am trimis deja o notificare prin executor.. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Procedura apel roberto27 roberto27 Buna ziua, Am pierdut pe fond procesul de contestare a concedierii, iar dupa aprox o luna a venit si sentinta. Urmeaza sa fac apel. Spuneti-mi, va rog, daca ... (vezi toată discuția)
Contestatie p.v. cu martor "fantoma" xMusi xMusi Buna ziua, vin cu urmatoarea problema: Aproximativ acum 1 an a fost ziua unui prieten, drept cadou am binevoit sa facem ziua sa de nastere la mine. Am ... (vezi toată discuția)