Buna ziua! Intr-un litigiu cu un fost angajator am solicitat prin actiunea principala ca ,,inteleg sa ma folosesc de proba cu inscrisuri si orice alta proba necesara dovedirii actiunii subsemnatului''. Deoarece in intampinare angajatorul contesta programul si timpul meu de lucru, respectiv inscrisurile pe care le-am depus (procese-verbale de predare primire, programari lunare etc.) sustinand ca nu sunt semnate de el, am propus in raspunsul la intampinare ( deci pana la primul termen in care am fost citat) proba cu martori si am precizat numele acestora si adresa de citare. Angajatorul a depus la prima infatisare o nota de sedinta prin care contesta printe altele si proba cu martori deoarece nu am solicitat-o in actiunea principala. La urmatorul termen se va discuta despre probatoriu. Trebuia sa solicit expres proba cu martori sau este suficienta formularea mentionata mai sus? Multumesc!
Multumesc mult pentru raspuns! Am uitat sa va precizez ca in raspunsul la intampinare am scris mai exact faptul ca ,, solicit respectuos ca in cazul in care proba cu scrisuri nu este indestulatoare ,in baza art. 204 NCPC sa admiteti proba cu martori'' si am precizat doi martori si adresa de citare. Toate cele bune!
Procedura apel
roberto27
Buna ziua,
Am pierdut pe fond procesul de contestare a concedierii, iar dupa aprox o luna a venit si sentinta. Urmeaza sa fac apel.
Spuneti-mi, va rog, daca ... (vezi toată discuția)