avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere evacuare - model
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere evacuare - model

Buna ziua!
Ma puteti ajuta cu o cerere de evacuare? Am trimis deja o notificare prin executor.. Va multumesc!
ACȚIUNE ÎN EVACUARE

prin care vă solicităm să ne admiteți cererea și să dispuneți evacuarea pârâtului din imobilul situat în ………………………………………………………………, având în vedere următoarele:

MOTIVE

În fapt,………………………………(urmând a prezenta pe scurt situația de fapt și a motiva ocuparea ilegală a imobilului de către pârât, trebuind a dovedi abuzul acestuia exercitat prin folosirea (ocuparea) fără drept a proprietății reclamantului.

De asemenea, în calitate de reclamant va trebui să vă precizați și dovediți calitatea dvs. de proprietar).
Probe: înscrisuri, martori, interogatoriu (sau orice altă probă necesară cauzei dvs. și raportată la capetele de cerere ale acesteia)

În drept, Codul Civil, art.
Anexez la prezenta actiune, pe care o depun in dublu exemplar:
- (înscrisuri pe care să le folosiți în vederea dovediri capetelor de cerere)
Depun taxă de timbru în valoare de………….. și timbrul judiciar în valoare de………………lei.
Data…………….

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cerere divort Mariuscm Mariuscm Buna ziua.va rog sa ma ajutati cu un model de cerere divort, vreau sa deschid actiunea de divort fara avocat. (vezi toată discuția)
Model cerere de divort actualizat iancuoana_2006 iancuoana_2006 buna seara .Caut un model de cerere de divort pe care sa o depun la judecatorie .mentionez ca nu imi pot permite un avocat si din pacate nici nu ma pot folosi ... (vezi toată discuția)
Divorț cu minor, procedură juditbacso juditbacso Buna ziua . Nu am posibilitatea sa platesc un avocat.Sunt despartita de sot de trei ani nu tinem legatura nu vorbim nu stim umde e viziteaza copulul nostru de ... (vezi toată discuția)