Buna ziua,
Am pierdut pe fond procesul de contestare a concedierii, iar dupa aprox o luna a venit si sentinta. Urmeaza sa fac apel.
Spuneti-mi, va rog, daca va trebui sa facem si intampinare, apoi iar raspuns la intampinare, sau ce anume proceduri mai contin acest apel .
Multumesc .
Tot in legatura cu apelul mai am cateva intrebari.
1. La Apel se mai pot depune inscrisuri, audia martori, in general se mai pot aduce probe ?
2. Apelul este constituit doar dintr-o sedinta, sau pot fi mai multe sedinte de judecata ?
3. Apelul mai poate fi atacat cu recurs in cazul litigiilor de dreptul muncii ? Cum mai poate fi atacat ?
Multumesc !
1.Nu, dar instanta de apel poate incuviinta si administrarea probelor a caror necesitate rezulta din dezbateri.[Art.478(2)NCPC].
2.Apelul se poate judeca la primul termen daca este indeplinita procedura de citare si daca instanta fiind lamurita considera pricina in stare de judecata, daca nu, poate fixa alt/e termen/e
3.Nu se mai poate exercita calea de atac a recursului[Art.483(2)NCPC] doar caile de extrordinare de atac:contestatia in anulare sau revizuirea daca sunt intrunite conditiile legale