avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nejudecare motiv nulitate in apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nejudecare motiv nulitate in apel

Buna ziua,
Va contactez in legatura cu o problema intampinata de mine recent, in cazul unei plangeri contraventionale.
In apel, la ultimul termen, cu ocazia pledoariei, am pus in discutie doua motive de nulitate absoluta: lipsa mentionarii locului savarsirii contraventiei si lipsa mentionarii martorului. Am pierdut, iar odata cu publicarea motivarii am observat faptul ca primul motiv nici nu a fost pus in discutie, nefiind mentionat nici faptul ca eu am ridicat aceasta problema.
Intrebarea mea este urmatoarea: avand in vedere ca a fost mentionat doar oral, ce variante am la dispozitie?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:52, 6 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Nu am vazut sa fie vreo incheiere de sedinta, deoarece instanta a ramas in pronuntare dupa acel termen.
Pentru solicitarea inregistrarii ce procedura trebuie urmata?
Va multumesc pentru lamurire. Dupa ce obtin inregistrarea si transcrierea care este calea de atac ce ar trebui sa o folosesc? Recursul?

Alte discuții în legătură

Cai de atac Narcisa30 Narcisa30 Ma judec într un dosar la curtea de apel ,sentinta a fost data și precizează definitiva și irevocabila ,spuneți mi va rog mai este vreo șansă de ... (vezi toată discuția)
Recurs carmen petrache carmen petrache Am castigat un proces cu banca pe fond,in apel a castigat pe tardivitatea apelului.....banca mai poate face RECURS???? (vezi toată discuția)