avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces civil , Primăria refuză să îmi ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces civil , Primăria refuză să îmi înregistreze în Registrul Agricol actul de donație. Motivează că nu are menționat tarlaua și parcela, însă este menționat Asociația Agricolă unde a fost arendat și am atașat titlul de proprietate din care rezultă toat

Acțiunea a fost respinsă că neîntemeiată, deși am depus la dosar actul de donație, prin care am devenit proprietar.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:29, 19 Iunie 2017
Daca mai sunteti in termenul legal formulati caile extraordinare de atac:contestatia in anulare(art.503-508 NCPC) sau,revizuirea(art.509-513 NCPC)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac Narcisa30 Narcisa30 Ma judec într un dosar la curtea de apel ,sentinta a fost data și precizează definitiva și irevocabila ,spuneți mi va rog mai este vreo șansă de ... (vezi toată discuția)
Motivare recurs axinie axinie In motivare apar minciuni spuse de judecatori. Ce se poate face? Recursul a fost respins. (vezi toată discuția)
Recurs carmen petrache carmen petrache Am castigat un proces cu banca pe fond,in apel a castigat pe tardivitatea apelului.....banca mai poate face RECURS???? (vezi toată discuția)