avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

recurs

Am castigat un proces cu banca pe fond,in apel a castigat pe tardivitatea apelului.....banca mai poate face RECURS????
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:04, 9 Mai 2017
Buna seara,
din cate stiu aceste doasre sunt doar fond si apel!
Ma puteti ajuta cu un sfat...am castigat pe apel exceptia tardivitatii banca poate face recurs sau contestatie in anulare.
Mai pot fi exercitate doar caile extrordinare de atac:contestatia in anulare(art.503-508 NCPC)sau revizuirea(art.509-513 NCPC),doar ptr.motivele prevazute in mod limitativ ptr.aceste cai extraordinare de atac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare hotarare tribunal erdei_ghe_cristian erdei_ghe_cristian Am contestat un PV de contraventie al politiei rutiere care spunea ca nu am acordat prioritate pietonilor angajati in traversare, si la Judecatorie am castigat ... (vezi toată discuția)
Posibile cai de atac impotriva unei sentinte definitive a curtii de apel bucuresti aaionut30 aaionut30 Pe scurt,avem cazul unei mame de nationalitate romana care are doi copii cu un cetatean italian.Cei doi nu au fost casatoriti legal dar copii sunt recunsocuti ... (vezi toată discuția)
Hotarare civila fara cale de atac andrep andrep La o hotarare civila far cale de atac, pot face cotenstantie in anulare ? sau mai exact pot face ceva pentru anularea hotararii? Multumesc mult! (vezi toată discuția)