avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Intreprindere individuala .Cum procedez de la ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Intreprindere individuala .Cum procedez de la 01.07.2010

Va rog ajutati-ma cu niste raspunsuri........am o Intreprindere Individuala din luna10 2009 cu cod caen 9003 ( Activitati din creatie artistica ).Pana acum plateam sanatatea SI CHELTUIELI-VENITURI X16%.
CUM DE LA 01.07.2010 TREBUIE SA PLATESC SI LA CASA DE PENSII SI LA SOMAJ? SI TREBUIE DEPUSE CEVA DECLARATII?
VA ROG DA-TI RASPUNS LA lialia256@YAHOO.COM multumesc frumos
M-ar interesa si legea dreptului de autor.........si ce impozite se platesc?

Alte discuții în legătură

Cumprocedez cu ii de la 01.07.2010?please help!!! lia256 lia256 Va rog ajutati-ma cu niste raspunsuri........am un II din luina10 2009 cu cod caen 9003 ( Activitati din creatie artistica ).Pana acum plateam sanatatea SI ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - caen pictura pe sticla, comercializarea produselor finite Ciulei Oana Ciulei Oana Buna ziua, Ma numesc Oana Ciulei si as dori cateva detalii cu privire la urmatorul subiect: de jumatate de an dezvolt ca si hobby pictura pe obiecte de ... (vezi toată discuția)
Registru inventar pfa dekocard dekocard Buna ziua, M-am constiutit ca Intreprindere individuala (cod CAEN 9003 Activitati de creatie artistica), adica fac martisoare si felicitari. Voi cumpara: ... (vezi toată discuția)