avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cumprocedez cu II de la 01.07.2010?Please Help!!!
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cumprocedez cu II de la 01.07.2010?Please Help!!!

Va rog ajutati-ma cu niste raspunsuri........am un II din luina10 2009 cu cod caen 9003 ( Activitati din creatie artistica ).Pana acum plateam sanatatea SI CHELTUIELI-VENITURI X16%.aCUM DE LA 01.07.2010 TREBUIE SA PLATESC SI LA CASA DE PENSII SI LA SOMAJ? SI TREBUIE DEPUSE CEVA DECLARATII?
VA ROG DA-TI RASPUNS LA lialia256@YAHOO.COM multumesc frumos
M-ar interesa si legea dreptului de autor.........si ce impozite se platesc?
Cel mai recent răspuns: lia256 , utilizator 20:23, 18 August 2010
Va rog sa specificati mai clar forma de organizare
adica?sincer nu ma pricep la termeni specifici contabililor....ma pricep la pictura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala .cum procedez de la 01.07.2010 lia256 lia256 Va rog ajutati-ma cu niste raspunsuri........am o Intreprindere Individuala din luna10 2009 cu cod caen 9003 ( Activitati din creatie artistica ).Pana acum ... (vezi toată discuția)
Infintare atelier artist ivat ivat Buna ziua, avind ca scop de activitate pictura si sculptura, bazat pe cod caen 9003, am nevoie de inregistrare a unei companii pentru a avea atelierul deschis ... (vezi toată discuția)
Imi trebuie casa de marcat? valeanucarmen 31 valeanucarmen 31 Buna ziua .Am un PFA cu activitate design amenajari interioare , cod CAEN 7410 si am mai introdus acum ca activitate si activitati fe creatie artistica , cod ... (vezi toată discuția)