avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Studiile necesare pentru a lucra la morga
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Studiile necesare pentru a lucra la morga

Doresc sa aflu de ce studii am nevoie pentru a lucra la morga.
Astept raspunsurile dvs.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: w3bRO , utilizator 16:30, 19 Februarie 2019
Sa lucrati la morga ca... ce?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca vreti sa maturati prin morga sau sa faceti machiajul la cei decedati atunci nu va trebuiesc studii inalte insa daca vreti sa faceti autopsii e cu totul altceva
Nu am fost foarte precisa, intr-adevar.
Pentru autopsii.
Multumesc.
Sa aiba liceul.Apoi, dupa angajare, va face un curs la IML. , cam 2 luni.Va primi atestat de autopsier.. Fara acest atestat va ramane ingrijitor la morga. :(

Am crezut ca este si facultatea necesara in domeniul respectiv.
Multumesc pentru raspuns :vishenka:

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac sa ajung procuror criminalist? staMadalina staMadalina acum sunt in cls a 11a. as vrea sa ajung procuror criminalist.sunt obsedata de treaba asta de cand eram mica. si as vrea sa stiu ce trebuie sa fac dupa ce ... (vezi toată discuția)
Diferenta dintre paznic si agent de paza mama33 mama33 Buna!..am si eu o intrebare: Daca am doar 9 clase pot sa urmez cursurile de calificare ca agent de paza?...acum sunt in somaj.:( Multumesc! (vezi toată discuția)
Stabilire nivel salar ametist ametist Daca am un angajat care nu are bacalaureatul dat, dar are un curs facut de "TEHNICI DE COMERCIALIZARE MARFURI" cu durata de 30 ore la Camera de Comert, pe ce ... (vezi toată discuția)