Numele meu este Bejinariu Narciz, sunt din Constanta si as dori sa imi comunicati daca exista norme specifice, dupa care Banca a calculat valoarea MARJEI FIXE DE RISC, impusa in ACTUL ADITIONAL din 2010, la valoarea de 4,75 p.p, fata de valoarea de 0,55 pp, din CONTRACTUL DE CREDIT initial, incheiat in 2009, printr-o majorare de aproape 9 ori a valorii acestuia.
Avand in vedere ca sunt bugetar, iar veniturile au fost reduse cu 25%,banca a reusit prin actul aditional sa mareasca intr-un singur an, rata creditului, de la 810 ron la 1025 ron , in iulie 2010, iar sugestia clara, in cazul in care nu sunt de acord cu prevederile din actul aditional, a fost sa fac o refinantare la alta banca, vo rog sa ma sprijiniti , printr-o consiliere legata de normele bancii nationale sau din codul civil, pentru astfel de situatii.
Din punctul meu de vedere , conform prevederilor art.35 si 37 din OUG 50/2010 consider ca Banca a modificat abuziv si unilateral valoarea acestei componente a ratei dobanzii , neaplicand valoarea din contractual de credit initial, va rog sa-mi comunicati daca Banca face un abuz , iar acest abuz , poate fi considerat ilegal si astfel articolul din actul aditional ce stipuleaza valoarea marita de 9 ori a MARJEI FIXE DE RISC, sa fie declarat nul, sau numai prin actiune in instanta pot obtine modificarea acestuia.
Cu toata consideratia,
Cel mai recent răspuns:
ContSters123067 , utilizator
05:53, 20 Septembrie 2010