avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Multitudine de activitati PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Multitudine de activitati PFA

In conditiile in care am un PFA in domeniul Medicinei de Familie, pot sa-mi extind activitatea prin achizitionarea ca investitie a unui cabinet de cardiologie de ex., in care sa angajez un medic cardiolog?
Mii de multumiri in avans,
datdor
Cel mai recent răspuns: dorelushu , utilizator 16:30, 22 August 2010
Sigur ca da.
Trebuie insa sa mergeti si la AF si sa declarati veniturile pentru cea de-a doua activitate pe baza documentelor pe care le aveti.
Trebuie sa va autorizati si pentru aceasta activitate la Oficiul registrului comertului.
PFA are dreptul sa angajeze personal?????
moise paula a scris:

PFA are dreptul sa angajeze personal?????

Bineinteles ca NU are, dar un avocat si un contabil vad ca stiu mai bine :)
PFA ( persoana fizica autorizata) are denumirea asta dintr-un anumit motiv,altfel ii ziceau PFA ( persoanE fizicE autorizatE) si atunci aveau voie sa angajeze.

Alte discuții în legătură

Diferenta dintre asociatie familiala , persoana fizica sau s.r.l. d807 d807 buna as dori mai multe explicatii despre ce ar fi mai bine sa fac , si care ar fi diferenta intre ele va multumesc (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala (2008) - ce implica realmente amelie11 amelie11 Am citit si rascitit legea aparuta in 2008 referitoare la PFA-uri, intreprinderi individuale si IF-uri, dar am inca neclaritati si nu gasesc nicaieri ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala ametist ametist Ce deosebiri majore exista in forma de redactare si [u]continut[/u] al actului constitutiv pentru infiintarea unei intreprinderi individuale, fata de cel al ... (vezi toată discuția)