avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Multitudine de activitati PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Multitudine de activitati PFA

In conditiile in care am un PFA in domeniul Medicinei de Familie, pot sa-mi extind activitatea prin achizitionarea ca investitie a unui cabinet de cardiologie de ex., in care sa angajez un medic cardiolog?
Mii de multumiri in avans,
datdor
Cel mai recent răspuns: dorelushu , utilizator 16:30, 22 August 2010
Conform OUG nr. 44/2008, art. 4 prevede ca persoanele fizice poate desfăşura activităţi economice si ca întreprinzători titulari ai unei întreprinderi individuale.
Intreprinderea individuala are dreptul sa angajeze personal.
datdor a scris:

In conditiile in care am un PFA in domeniul Medicinei de Familie, pot sa-mi extind activitatea prin achizitionarea ca investitie a unui cabinet de cardiologie de ex., in care sa angajez un medic cardiolog?
Mii de multumiri in avans,
datdor

Nu vad unde este vorba ca are Intreprindere Individuala.Si , ca si PFA are dreptul sa fie si actionar la SRL ,dar banuiesc ca persoanei in cauza nu ii convine sa isi infiinteze un SRL sau I.I. Din diferite motive pe care nu le comentam. Deci raspunsul corect la intrebare este , DA poti sa iti extinzi activitatea dar nu poti angaja ca si PFA un medic cardiolog,de fapt nu poti angaja pe nimeni .Este singurul "neajuns" la un PFA, altfel ar fi forma perfecta de ....nu zic mai mult..:)))
Ultima modificare: Duminică, 22 August 2010
dorelushu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta dintre asociatie familiala , persoana fizica sau s.r.l. d807 d807 buna as dori mai multe explicatii despre ce ar fi mai bine sa fac , si care ar fi diferenta intre ele va multumesc (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala (2008) - ce implica realmente amelie11 amelie11 Am citit si rascitit legea aparuta in 2008 referitoare la PFA-uri, intreprinderi individuale si IF-uri, dar am inca neclaritati si nu gasesc nicaieri ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala ametist ametist Ce deosebiri majore exista in forma de redactare si [u]continut[/u] al actului constitutiv pentru infiintarea unei intreprinderi individuale, fata de cel al ... (vezi toată discuția)