avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj pensia alimentara ..demisie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj pensia alimentara ..demisie

buna ziua am divortat prin acord iar incredintarea celor doi copii mi-a fost atribuita . fostul sot este asociat unic si administrator la o societate . prin hotarare mi s-a fixat o pensie alimentara de 30% din venituri ,,contabila societatii lui mi-a calculat o pensie de 3000 ron (calculat din dividente,nu are carte de munca) el nu vrea sa plateasca si spune ca isi va face carte de munca pe salariu minim.... apoi eu am lucrat in societatea lui mai bine spus am condus tot..acum ma forteaza sa-mi dau demisia..iar in legatura cu partajul mi sa spus ca nu am dreptul la societatea lui (cu toate ca eu i-am ales pina si numele)deoarece la data cind am infiintat_o nu eram casatoriti si totusi de 12 ani el dividendele societatii nu le-a ridicat niciodata iar contabila mi-a spus ca le-a reportat ...am dreptul la ceva s-au nu????? va rog mult un raspunssssssssssss
Ultima modificare: Vineri, 20 August 2010
dolores32, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 13:59, 20 August 2010
Dividendele nu sunt venituri ce au caracter de continuitate, prin urmare, nu sunt retinute in vederea calcularii pensiei de intretinere.
Cu privire la bunurile din societate, aveti dreptul acestora, daca ati contribuit cu sume de bani la cumpararea lor.
Ultima modificare: Vineri, 20 August 2010
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
complicata speta dvs. aveti sanse daca va angajati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara BDR BDR Buna dimineata....asa avea si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva...in rma divortului de sotul meu, copilul mi s-a incredintat mie.Fostul sot platind o ... (vezi toată discuția)
Declaratia 205 liliana alba liliana alba Buna, am o rugaminte sa mi spuneti declaratia 205 trebuie depusa pana 30.06.2009 pt dividentele aferente anului 2008. Astept un raspuns urgent. (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate si intreprindere individuala sandu valentin sandu valentin Va rog sa-mi raspunde-ti la urmatoarea problema. Pina in anul 2010 am avut gradul 2 de boala ,iar din 2010 luna octombrie am trecut in gradul 3 de ... (vezi toată discuția)