avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere individuala cu desfiintare loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere individuala cu desfiintare loc de munca

are cineva model de decizie concediere cf. art. 65 alin(1)?
Cel mai recent răspuns: roho , utilizator 10:29, 20 August 2010
[ link extern ]

este site-ul pe care veti gasi chiar mai multe tipuri de formulare care va vor fi de folos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model de preaviz serbanramona82 serbanramona82 Buna ziua, am la o societatea o persoana care este data in somaj, datorita restrangerii activitatii. I se da un preaviz de 20 zile lucratoare.Exista vreun ... (vezi toată discuția)
Articol incetare - somaj RuxandraLarisa RuxandraLarisa Cu ce articol pot inceta contractul unui angajat ca sa poata intra in somaj?E ok 65, 1? (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca conform art 31 alin 4 ioana erghelegiu ioana erghelegiu pe data de 06.04.2010 m-am angajat la o societate comerciala, iar in contractul de munca mi s-a prevazut o perioada de proba de 90 zile, avand o funcyie de ... (vezi toată discuția)