avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Contract de leasing
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Contract de leasing

Buna ziua!

As dori o idee, o propunere la problema pe care o am. Am o firma care a facut un contract de leasing cu Tiriac Leasing IFN SA. Ratele pana la ora actuala au fost achitate la timp, dar datorita situiatie mondiale actuale, nu mai avem posibilitatea de a achita o rata asta de mare pe luna #-o si am dorit reesalonarea sumei ramase- pe o perioada de 3 ani, lucru care Tiriac Teasing ne-a comunicat ca nu se poate face decat pe 9 luni, prea putin pentru noi, ramanand o rata mare de achitat.
Intrebarea nostra este : se poate refinanta un contract de leasing pe o perioada de minim 3 ani de catre o alta firma de leasing ? Daca se poate, va rugam, sa ne comunicati si nou care sunt procedurile?
Sunt tare suparat pe acesata firma de leasing. Am cerut o lichidare anticipata si pe factura proforma mi-a apart tot felul de comisioane, cheltuieli. Factura proforma:
- rata-principala: este de inteles;
- rata dobanda:
- Leasing-avans val. reziduala:??????
- Leasing- asigurare : ???????
- Cheltuieli de inchidere:
- Comision lichidare anticipata contract leasing: ??????? parca s-a scos printr-o ordonanta din iunie 2010.
Vi se pare normal sa apara atatea?
Va multumesc anticipat!
Astept o propunere de la dumneavostra :) .
Ultima modificare: Vineri, 20 August 2010
ro-ro, utilizator

Alte discuții în legătură

Factura proforma si valoarea reziduala CRIBDILEAN JEAN CRIBDILEAN JEAN Buna,asi dori sa intreb si eu pe cineva care cunoaste problemele legate de leasing auto,si anume:-daca vreau sa achit anticipat valoarea totala a unui leasing ... (vezi toată discuția)
Contract leasing preluat de o societate de recuperare ankalaura85 ankalaura85 Buna ziua! O societate comerciala a contractat printr-un leasing un autoturism in decembrie 2005. Au fost platite ratele pana in mai 2009 iar in ianuarie 2010 ... (vezi toată discuția)
Oug24/2012 modificare tva IBC PERFORM SRL IBC PERFORM SRL Incepand cu luna aprilie 2012 am achizitionat un autoturism in leasing, platind pana acum 3 rate din 12. Avand in vedere faptul ca incepand cu data de 1 iulie ... (vezi toată discuția)