avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... factura proforma si valoarea reziduala
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

factura proforma si valoarea reziduala

Buna,asi dori sa intreb si eu pe cineva care cunoaste problemele legate de leasing auto,si anume:-daca vreau sa achit anticipat valoarea totala a unui leasing auto, trebuie sa achit si tva la factura proforma,sau as putea achita la sediul firmei la caserie valoarea ce mi-a mai ramas fara tva.Mentionez ca leasingul eeste pe persoana fizica. Totodata ,spuneti-mi va rog daca valorea reziduala se scade din suma totala care o platesc,sau voi primi la incheierea platii totale, suma ce reprezinta valoarea reziduala.
Cel mai recent răspuns: CRIBDILEAN JEAN , Alte profesii 19:49, 6 Octombrie 2010
Nu ai cum sa scapi de TVA, oricum ai plati ti se va factura cu TVA.
Valoarea reziduala este valoarea la care se face transferul de proprietate; mai exact este suma care se plateste la sfarsit.
dar aceasta valoare reziduala este inclusa in ratele lunare!
Nu, se factureaza la sfarsit.
Nu stiu daca am fost bine inteles, dar in scadentar am pozitie de valoare reziduala care mi se calculeaza la rata pe care o platesc lunar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regularizare tva de la 19la 24%la finalizare contract de leasing? mioara danaila mioara danaila buna ziua, preluare contract leasing financiar august 2009 autoturism( initial contractul de leasing a fost al unei persoane fizice) perioada de leasing ... (vezi toată discuția)
Tva la valoare reziduala leasing tincuta30 tincuta30 O societate are trei contracte de leasing pentru trei autoturisme cu urmatoarele specificatii: Contract 1: valoare auto = 33.000 euro, avans = 10.000 euro, ... (vezi toată discuția)
Regularizare tva, pt partea din valoarea reziduala convenita a fi achitata anticipat ddianna ddianna Buna ziua, Am cumparat o masina in leasing.In scadentar, e trecuta, o valoare reziduala, ce trebuie achitata la sfarsit. Pe parcursul derularii contractului, ... (vezi toată discuția)