nu sunt mare fan al uniunii iar situl cu pricina era oricum plin de mizerii....dar macar era ceva, o dezbatere chiar daca OTV-ista, acum nu mai e nici aia...oricum, nu pot sa nu observ faptul ca, decate ori se lanseaza pe oarescare site un forum de discutzii al CJ, el se umple instant cu aceleasi comentarii si discutzii, pe alocuri mizerabile, dupa care brusc se asterne linistea. cel mai recent exemplu este pe juridice.ro, sect. discutzii. sa fie ceva in neregula cu noi CJ? ceva la nivel genetic, sa fim noi programatzi sa pribegim prin desert asa pt. totdeauna? credeti ca avem nevoie de un Moise?:D care sa stoarca o lege normala din stana de granit a gandirii parlamentare (mare poet mai sunt...:))) defapt nici nu mai stiu sa :(( sau sa :)) pe marginea nobilei meserii de CJ.
nu are cum sa mai infiinteze societate pe cod 7411 fiindca "mintile luminate" de la ICCJ au deliberat ca sunt inadmisibile astfel de cereriX-(
cat despre prezenta mea pe forum e ceva mai complicat. Sunt prins in mai multe contracte si acum, desi sunt in CO" ma duc in fiecare zi la instanta si am de lucrat si foarte multe dosare :">