avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA pentru cetatean a R.Moldova
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA pentru cetatean a R.Moldova

Buna ziua, pot sa-mi fac PFA daca sint cetatean a R.Moldova, studiez in Romania si am permis de sedere studentesc? Daca da si cineva o facut asa ceva, va rog sa-mi explicati care-i procedura.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters163617 , utilizator 15:33, 20 August 2010
ORDONANŢÃ DE URGENŢÃ nr. 194 din 12 decembrie 2002 privind regimul străinilor în România, prevede ca titularii unui drept de şedere permanentă beneficiază de accesul la piaţa muncii, inclusiv în privinţa condiţiilor de angajare şi de muncă, la activităţi economice în mod independent şi la activităţi profesionale.
Pentru a va informa cat mai corect este bine sa faceti cate o vizita la Oficiul Registrul Comertului si Oficiul Român pentru Imigrări.

Permisul de sedere este temporar, este deschis doar pe durata studiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa persoana straina adita74 adita74 Buna ziua, Se poate autoriza in Romania o persoana fizica straina, cetatean al unui stat care nu face parte din comunitatea europeana? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Registrul comertului julyana2010 julyana2010 Doresc consultanta in urmatoarea problema: sotul meu este cetatean strain non- UE, posesor al cartii de rezidenta membru de familie. Doreste sa se ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere in ro pentru cetateni turci marinelacotta marinelacotta Am rugamintea daca imi puteti spune care sunt actele necesare pentru obtinerea permisului de sedere in Romania pentru niste cetateni turci care detin viza tip ... (vezi toată discuția)