avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de vanzare cu plata esalonata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de vanzare cu plata esalonata

Buna ziua, ma poate ajuta si pe mine cineva sa realizez un contract de vanzare cumparare de bunuri de larg consum (mobile). intre o persoana juridica si una fizica sau intre 2 persoane fizice. Plata se va face in transe si va exista si un comision de 1% perceput in caz de intarziere. Ma poate ajuta cineva ? Multumesc mult !
Cu respect Iulian
Cel mai recent răspuns: Shark@YamahaR1.ro , utilizator 13:34, 20 August 2010
dvs vreti un model generic de contract insa nu va va ajuta prea mult. ar trebui sa vi-l redacteze un avocat.
Shark@YamahaR1.ro a scris:

Buna ziua, ma poate ajuta si pe mine cineva sa realizez un contract de vanzare cumparare de bunuri de larg consum (mobile). intre o persoana juridica si una fizica sau intre 2 persoane fizice. Plata se va face in transe si va exista si un comision de 1% perceput in caz de intarziere. Ma poate ajuta cineva ? Multumesc mult !
Cu respect Iulian

Va pot ajuta cu multa placere. Astept de la dumneavoasta un mail cu mai multe date(obiectul contr, preturi , date de identificare persoane, etc.) la consultanta_juridica@mail.com, sau luati un contract cadru de pe net si adaptatil dumneavoastra.
Tocmai asta este problema, nu am nici un model :( in rest sa schimb datele ma descurc. Produsul comercializat este o camera video. si vreau sa fie totul legal si sa fiu acoperit ca imi pot recupera banii, macar pe cale juridica. :)
Multumesc ! (adresa mea de e-mail este Shark@YamahaR1.ro)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Online business Brudici Brudici Salut. Impreuna cu un prieten as vrea sa deschid un website international de intermediere/vanzare/cumparare de bunuri virtuale. Am intrebari in legatura cu ... (vezi toată discuția)
Contract de parteneriat magyari magyari Am o firma, de aproximativ 3 luni, domeniu de activitate prestari servicii. In afara de firma, am si locul meu de munca, din care practic traiesc in momentul ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet wireless mishu83 mishu83 Mi-am facut contract pentru internet cu Zapp(Cosmote) acum 2 luni pe perioada de 24 luni. As dorii sa stiu daca cu noua lege (de reziliere a contractelor ... (vezi toată discuția)