buna ziua am si eu o intrebare am diploma de bacaloreat deterirata mai exact am pierdut fotografia de pe diploma si di aceasta cauza nu ma pot inscrie la o scoala postliceala sanitatra di orasul unde locuiesc ce pot face ?
tot o data am solicitatat un duplicat dar se pare ca nu se poate atat de repede , m-au informat de la liceul unde am absolvit ca cea mai rapida rezolvare ar fi sa imi elibereze o adeverinta precum ca am acea diploma dar este deterirata si ca urmeaza sa o declar in monitorul oficial . intrebarea mea este va rog sa imi spuneti unde anume pot gasi acest monitor eu sunt din resita aici locuiesc si in vinju -mare am terminat liceul va multumesc astept raspunsurile voastre cit mai curand deoarece inscrierile la scoala postliceala sanitata incep pe data de 1 septembrie oare ma pot inscrie cu adeverinta pana imi pot ridica diploma ? va multumesc
In mod normal (dar ce mai este normal?) ar trebui sa achitati o taxa de urgenta pentru publicarea anuntului in acest regim. Monitorul Oficial ar trebui sa aiba un serviciu si in judetul dvs. Interesati-va. Solutia a_fleancu poate fi una eficienta.
si eu am pierdut diploma de asistent medical si am auzit o mie de variante ...cine a facut acast duplicat sa-mi dea un sfat pe ID de messenger alin_afronie ,multumesc!