avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Diploma bac pierduta
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Diploma bac pierduta

Buna ziua. Am terminat o scoala postliceala unde mi s-a pierdut diploma de bacalaureat. Pentru a obține o altă diploma e foarte mult de umblat si mai ales, durează. Intrebarea mea este: până reușesc să obțin un duplicat, pot obține o adeverință care sa ateste ca am promovat bacalaureatul pe care sa o folosesc la eventualele concursuri pentru ocuparea unui post de asistent medical?
Cel mai recent răspuns: Elisa13112011 , utilizator 12:47, 29 Septembrie 2018
Solicitati adeverinta liceului unde ati obtinut diploma.
Nu detineti nicio copie a diplomei?
Ba da, am o copie. Însă eu întrebam dacă pot primi eventual o adeverință pe care sa o pot folosi până primesc duplicatul.
Puteti solicita adeverinta.
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma bac pierduta Elisa13112011 Elisa13112011 Buna ziua. Am terminat o scoala postliceala unde mi s-a pierdut diploma de bacalaureat. Pentru a obține o altă diploma e foarte mult de umblat si mai ales, ... (vezi toată discuția)
Pierdut diplome ! ce trebuie sa fac ? AnCuTsA AnCuTsA Buna... Mi-am pierdut diplomele de la scoala si nu stiu ce trebuie sa fac acum.Erau 2 diplome si anume diploma de la ucenicie (de la o scoala) si o alta ... (vezi toată discuția)
Incepand din 15.12.2011 sunt in somaj, problema este ca diploma de bacalaureat este distrusa andreicoste andreicoste De pe data de 15 dec 2011 intru in somaj iar diploma mea de bacalaureat a fost distrusa din greseala ( am copii) ce trebue sa fac sau cu ce acte trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)