avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Incepand din 15.12.2011 sunt in somaj, problema este ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Incepand din 15.12.2011 sunt in somaj, problema este ca diploma de bacalaureat este distrusa

De pe data de 15 dec 2011 intru in somaj iar diploma mea de bacalaureat a fost distrusa din greseala ( am copii) ce trebue sa fac sau cu ce acte trebuie sa ma prezint la agentia de somaj tinand cont ca dureaza formalitatile de a face un duplicat. Ce trebuie sa fac???
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 18:25, 11 Decembrie 2011
Se scoate dupliocat de pe diploma , iar in lipsa acesteia se poate obtine o adeverinta de la liceu de absolvire .
1. Daca aveti o copie dupa diploma de bacalaureat conducerea liceului poate scrie pe ea "conform cu originalul" si semneaza si stampileaza.
2. De asemenea scoala va poate da o adeverinta de absolvent in care poate sa specifice faptul ca ati luat si bacalaureatul.
Puteti de asemenea sa solicitati angajatorului sa va faca o copie dupa copia diplomei ,copie existenta la dosarul dvs. personal,care copie sigur poarta mentiunea cf. cu originalul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma confrunt cu o problema legata se somajul absolventilor de ... cherub cherub Ma confrunt cu o problema legata se somajul absolventilor de liceu... Legea zice ca beneficiaza de ajutor de somaj absolventii care depun dosarul in tremen de ... (vezi toată discuția)
Diploma bac pierduta Elisa13112011 Elisa13112011 Buna ziua. Am terminat o scoala postliceala unde mi s-a pierdut diploma de bacalaureat. Pentru a obține o altă diploma e foarte mult de umblat si mai ales, ... (vezi toată discuția)
Angajare doar cu o copie a diplomei de liceu Augusta92 Augusta92 Buna seara! Mi-am pierdut diploma de absolvire liceu (nu am bacul). Am doar o copie xerox a diplomei. Daca doresc sa ma angajez undeva acum, pot sa o fac doar ... (vezi toată discuția)