avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Angajare doar cu o copie a diplomei de liceu
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Angajare doar cu o copie a diplomei de liceu

Buna seara! Mi-am pierdut diploma de absolvire liceu (nu am bacul). Am doar o copie xerox a diplomei. Daca doresc sa ma angajez undeva acum, pot sa o fac doar cu copia diplomei de studiu? E obligatoriu originalul la angajare sau e suficienta copia? Momentan nu pot ajunge sa scot un duplicat deoarece locuiesc in Botosani, iar liceul l-am terminat in Prahova acum 10 ani si nu am cu cine sa imi las copilul câteva zile pentru a merge in Prahova si nici financiar nu imi permit o "plimbare" de genul. Mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 4 Mai 2021
Augusta92, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:18, 5 Mai 2021
In opinia mea, este suficienta copia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut diplome ! ce trebuie sa fac ? AnCuTsA AnCuTsA Buna... Mi-am pierdut diplomele de la scoala si nu stiu ce trebuie sa fac acum.Erau 2 diplome si anume diploma de la ucenicie (de la o scoala) si o alta ... (vezi toată discuția)
Pierdut diplome de bac Sarah Hita Sarah Hita Buna ziua Locuiesc de 16 ani in Germania si in tara nu Mai am pe nimeni. Acum cateva luni am fost diagnosticata cu o boala care imi limiteaza posibilitatea ... (vezi toată discuția)
Duplicat diploma de bacalaureat ContSters444155 ContSters444155 Buna ziua,am si eu o intrebare in ceea ce priveste duplicatul diplomelor de bacalaureat. In anul 2015 am plecat din Romania si bineinteles am luat cu mine si ... (vezi toată discuția)